Werken met een gelijkgestemde als het om je website gaat

Ik heb verzameld wat mijn klanten over mij zeggen, dit was een opdracht voor een workshop die ik volgde. Eén van die uitspraken was dat ze het fantastisch vond om te werken met een gelijkgestemde. Maar wat bedoelde ze daar dan mee?

Een gelijkgestemde websitebouwer, wat is dat?

Nou het volgende… mijn klanten zijn over het algemeen spiritueel ingestelde ondernemers. Met een groot intuïtief vermogen dat ze inzetten om hun klanten weer te helpen en ze hun gevoel ook in hun zakelijke beslissingen meenemen. En dat matcht natuurlijk niet altijd met de typische websitebouwers die vooral denken in de technische mogelijkheden en daarbij de afstemming niet zo voelen.

Een websitebouwer die zowel intuïtief als technisch is

En ik heb het allebei. Ik zie de technische mogelijkheden. Maar snap het ook als je zegt ‘Ik zie dat deze indeling misschien heel efficiënt is… maar ik voel hem niet.’

En samen creëren we een website die goed voelt

Dan zoeken we naar een alternatief die wel kloppend voelt en ook technisch goed werkt.

Is dat bijzonder? Ja, duidelijk wel want het is niet voor niets dat zoveel van mijn klanten dit juist fijn vinden aan de samenwerking en dit mij teruggeven.

Ben jij gelijkgestemd?

Als dat is hoe jij ook gestemd bent, dan zijn wij gelijkgestemden!

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?