Je website zelf maken

Bouw jouw eigen wordpress website in ÉÉn week!

Jij wilt een nieuwe website en deze maak je het liefst zelf.

Alleen is het wel handig wanneer ik jou help met de eerste stappen zodat je gelijk aan de slag kan met bouwen. En je geen tijd kwijt bent aan uitzoeken hoe het allemaal werkt.

Herken je dit?

Eerlijk gezegd schaam je je voor je website. Je bent een professional in je werk, maar dat zou niemand zeggen op basis van je site. Niet alleen omdat ‘ie er niet up to date uitziet, maar ook – en dat is misschien nog wel erger – omdat niet alles meer goed werkt.

Het is niet dat je er niks aan gedaan hebt. Er zitten minstens drie offertes van webbouwers ergens in je mailbox, opgevraagd toen je merkte dat je zelf weer een paar uur had zitten klooien zonder resultaat. Maar je hebt nooit kunnen besluiten om écht opdracht te geven om jouw nieuwe site te laten bouwen: geen enkele webbouwer lijkt te snappen wat je precies doet en wie je bent. Dus is die nieuwe site er nog steeds niet.

Je bent ook al eens begonnen om je website dan maar zelf te bouwen. Kan niet moeilijk zijn, dacht je. Je bent best handig met de computer, dit moet je toch ook kunnen? En dat klopt. Maar het kóst een hoop tijd om elke stap zelf uit te zoeken! Alleen al daardoor heb je er geen lol meer in en is de vaart eruit.

Een professionele webbouwer inschakelen zou het probleem oplossen. Maar dat is je eer te na: je gaat toch geen zak geld ertegenaan gooien om iets te laten doen wat je prima zelf kunt? Als het je maar niet zo veel tijd en uitzoekwerk zou kosten.
Maar die tijd en het gedoe kost het wél, en daarom schaam je je nog steeds voor je huidige website.

Al vind je het bouwen in principe best leuk, er komt nog ontzettend veel meer kijken bij zo’n site. Je moet zorgen voor foto’s, de goede uitstraling door de layout, je moet bepalen welke pagina’s er komen en wat er waar moet staan… je bent het overzicht kwijt. Alles bij elkaar zit je nog steeds met je oude website.

ALS JE HET NU NIET GAAT DOEN, WANNEER DAN WEL?

Jouw verlangen is dit…

Je wilt een site waar je blij van wordt. Een plek die rust uitstraalt en waar je klanten antwoorden vinden op hun vragen. Een werkende website, net zo professioneel als de diensten die je aanbiedt. Je wilt een plek online waar je klanten zich herkennen en aangesproken voelen.

Je zou willen dat je niet zo eindeloos hoefde zoeken naar elk stukje  informatie die je nodig hebt om jouw nieuwe site te bouwen en ‘m te maken zoals jij hem hebben wilt. Als je die informatie maar in je hoofd had, of overzichtelijk bij elkaar, dan zou jouw site er gewoon binnenkort staan. Zelf gebouwd en helemaal zoals het voor jou goed voelt.

Je zou weer met plezier bezig willen zijn met het maken van je website. Je weet dat je het leuk vindt om te doen, als al dat tijdrovende gezoek en gehannes er maar niet was.

Het hoeft echt niet voor niks, als je site je maar geen kapitalen kost voor iets wat je in principe prima zelf kunt. Je zou willen dat je zonder al dat uitzoekwerk aan de slag kon met een website hebt die helemaal jíj is en waar je super blij mee bent.

Je zou willen dat je gewoon actie voor actie, besluit voor besluit naar een nieuwe site toe kunt werken met een handleiding ernaast voor de technische stappen. En met de zekerheid dat je niks overslaat en alles in de goede volgorde doet. Zodat je uitkomt bij die fantastische nieuwe site voor je praktijk!

Maak jouw website eenvoudig zelf door te klikken, te slepen en plaatsen van jouw eigen content.

Deze online training vraagt nu slechts een investering van €444,- en dit zit er allemaal in:

INSTRUCTIE VIDEO'S

 

In praktische videomodules leer je om zelf stap voor stap jouw droomwebsite te maken.

 

DIVI THEME

 

Een jaar lang kun je Divi gebruiken zonder het zelf te hoeven aanschaffen.

Divi is een fantastisch thema, een stukje software voor wordpress, waarbij je elke mogelijke layout zelf eenvoudig kunt ontwerpen.

PERSOONLIJKE HULP

 

In een online coachsessie van 20 minuten met mij persoonlijk, kun je je eigen vragen  stellen. Ik kijk met je mee over je “digitale” schouder en geef je tips en adviezen. Deze sessie kan je tot 3 maanden na aanschaf, zelf bij mij inplannen door mij te mailen.

Snel een goed resultaat met een profesionele uitstraling…….

Aan het eind van de Online Training…

Heb jij een website die rust en en precies jou uitstraalt. Een website die helemaal up to date is. Waar jouw klant zich aangesproken voelt en de antwoorden op vragen die zij over jouw expertise hebben vinden.

Heb jij een website die rust en en precies jou uitstraalt. Een website die helemaal up to date is. Waar jouw klant zich aangesproken voelt en de antwoorden op vragen die zij over jouw expertise hebben vinden.

Weet je hoe je zelf eenvoudig teksten en afbeeldingen kunt aanpassen. Ben je opgelucht dat je zelf niet alles hoeft uit te zoeken. En begin je er zelfs plezier in te krijgen om je eigen website aan te passen.

Kun jij je website vol trots aan iedereen laten zien en hoef je je niet meer te schamen. En houd je tijd over voor dingen die er écht toe doen betreft je bedrijf.

Heb je weer overzicht en kun jij je focussen op dat wat jij wilt. “werken met jouw klanten”.

Ja, dit wil ik!

Dit zeggen anderen over de online training…

“Ik beveel haar en haar online training van harte aan.”

Via Facebook kwam ik bij Rianne terecht. Mijn website heb ik laten bouwen, maar mijn wens was om mijn website zelf aan te kunnen passen, zodat ik niet steeds hulp van anderen hoef in te schakelen met eventuele extra kosten die dit met zich mee brengt.

Rianne haar online training is hier een uitkomst voor. Je kunt de diverse filmpjes steeds terugkijken en dat een jaar lang. Dat is handig wanneer je niet dagelijks bezig bent met aanpassingen van je website en zo de mogelijkheid hebt om even te kijken hoe het ook alweer werkt.

Rianne is een spontane vrouw, ze reageert snel op vragen welke je hebt en bied je de nodige hulp aan wanneer je ergens niet uitkomt. Ik beveel haar en haar online training van harte aan.

Laura van der Heul

www.energetischhealer.nl

“Als ik het kan, kan jij het ook!”

Als kunstzinnig dynamisch coach help ik moeders, pleegouders en mantelzorgers van kinderen met ADHD en autisme hun eigen dromen en idealen te realiseren. Daar hoort een website bij en zo kwam via via Rianne op mijn pad. De keuze was dat ik mijn website wilde bouwen voor een redelijke prijs. De filmpjes zijn kort en behandelen 1 onderwerp per keer.

Ik werd blij van het feit dat Rianne persoonlijk contact met mij opnam om te vragen of ik al begonnen was. Daardoor kon ik mijn vragen stellen. Dat zou ik vanuit mijzelf niet gedaan hebben. Dit heb ik als heel prettig ervaren.

Het is veel zelfstudie en vooral trial and error. Dus gewoon doen. Als ik het kan, kan jij het ook!

Art from the Heart Coaching

Anna-Maria van Rijt

“De hulp van Rianne is geweldig, het geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat”

Ik koos voor de online training om dat Rianne werkt met Divi. En omdat het er veel mooier uit ziet dan wat ik had. Het meest waardevol is dat je er zo eenvoudig mee kan werken. Ook de hulp van Rianne is geweldig en duidelijk zo met die filmpjes.
Ik werd er blij van dat het snel werkt en dat je er van alles mee kan. De hulp is heel fijn want dat geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Ik zou het iedereen aanraden omdat de hulp van Rianne, de online training en het thema de perfecte combinatie is.

Groetjes Else

Else Boot

www.hypnotherapeutelseboot.nl

Koop de Online training hier

Veel gestelde vragen…

Ik heb nog geen bedrijfsnaam, is dit erg?

Nee, ook hier kan ik je wel bij helpen. Geef het aan.

Kan ik straks de nieuwe site zelf ook onderhouden?

Jazeker, het is de bedoeling dat je na het werken met mij niet meer afhankelijk bent van een websitebouwer maar zelf je teksten, foto’s en kleuren kunt aanpassen.

Kan ik ook over een maand/een half jaar/een jaar beginnen?

Natuurlijk kan dat! Maar als je nu weet dat je die nieuwe site nodig hebt, waarom zou je dan niet zorgen dat ‘ie over een maand al klaar is?

Begrijp je een beetje wat ik doe? Wat ik doe is wel wat anders dan de bakker of de slager op de hoek…

Als je een praktijk hebt met een spiritueel randje, ben ik extra blij. En ik ben er een kei in om me in te leven in jouw werk en klantenkring.

Wil jij ook een website die jouw klanten laat zien wat jij te bieden hebt?

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?