Jouw website in een week

Laat mij je site bouwen in één week

Je hebt een eigen praktijk als coach of spirituele ondernemer. Er komen echt wel klanten, maar die komen vast niet door je website! Die is oud en amateuristisch, hij past niet meer bij de persoon die je nu bent en je schaamt je bijna om er mensen naar te verwijzen.

Hoog tijd voor een nieuwe dus, één die wél mooi is, bij jou past en alles doet wat een website moet doen.

Je weet wel wat je erop wilt hebben, maar je ziet als een berg op tegen de techniek. Geen geld om ‘m door een dure externe partij te laten bouwen, maar zelf doen lukt je zonder hulp ook niet… en dus blijf je die nieuwe website maar voor je uit schuiven.

 Het is de hoogste tijd dat jouw website er nu toch écht komt!

En het is mijn taak om dit zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Omdat ik weet hoe moeilijk kiezen kan zijn heb ik een tweetal websitestijlen voor je ontworpen. Dan is kiezen nog makkelijker.

samen aan de slag

Webbouwen, je hoeft het niet alleen te doen!

Stel je voor dat jij binnen één week een website hebt die perfect aansluit bij jouw bedrijf. Geen doolhof van technische uitdagingen, geen gedoe en uitstel meer.

Met “Een website in een week” regel ik het technische gedeelte op basis van jouw input. Samen bouwen we een website die naadloos past bij jouw bedrijf, zonder gedoe, zonder uitstel.

Met als resultaat, die fantastische website!

Wat kan je verwachten?

Professionele website: Drie pagina’s (home, aanbod, over mij) met werkende knoppen naar je maillijst, telefoon of email.

Keuze uit stijlen: Kies uit twee stijlen die passen bij jouw bedrijf.

Divi thema: Een jaarlicentie van Divi ,dit is het thema van je WordPress website.

Instructievideo’s: Leer zelf je site aan te passen en te verbeteren met handige instructievideo’s. Inclusief een video om de SEO goed in te stellen voor je site.

Persoonlijke 1:1 sessies: Twee sessies van 25 minuten om jouw wensen te bespreken, de juiste stijl te kiezen en je wegwijs te maken op je eigen site.

Wat lever jij aan?

Logo

2 Hoofdkleuren

2 Lettertypes

9-20 Foto’s

Teksten: Voor de home, aanbod en de over mij pagina.

PDF: Privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Social-Media Links

Exclusief extra pagina’s, hosting en betaalkoppeling (wel optioneel bij te boeken).

Hoe werkt het?

Zodra jij alles hebt aangeleverd, plannen we een afspraak in om te overleggen. Dit aanbod is geldig tot 3 maanden na aankoop.

De investering van “Jouw website in een week” is normaal €1495,-  en jij kan hem nu aanschaffen voor €995,- (prijzen zijn ex. BTW)

Dit zeggen mijn klanten over mij…

“Rianne wist met haar heldere tips en aanwijzingen het proces steeds positief te sturen naar dat wat ik eigenzinnig voor ogen had.”

Ik vond Rianne op LinkedIn, waar ik nieuwsgierig werd naar een gratis website scan. In een zoom ontmoeting van een half uur, kon ik mijn vragen stellen over mijn wens; “Een nieuw te bouwen, zelf te verzorgen website met ruimte voor veel eigen inbreng”. Ook scande ze mijn oude website. Ze gaf zeer bruikbaar advies en had aan een half woord genoeg. De transparante keuze mogelijkheid in haar aanbod voelde passend.

Rianne heeft vooral het technische gedeelte op zich genomen en ik tekst en beeld. Het was een groot avontuur, afgestemd op mijn tempo. Rianne wist met haar heldere tips en aanwijzingen het proces steeds positief te sturen naar dat wat ik eigenzinnig voor ogen had. Haar geduld en eerlijke directheid haalde het beste in me naar boven.

Wat wil ik nu echt uitdragen…

Het proces heeft geresulteerd in een website waar ik heel blij van wordt. Dit ben ik. Ik ben er trots op. Vrienden, cursisten en klanten reageren heel positief. Ik krijg terug dat het er prachtig uit ziet en dat het heel helder en duidelijk is.

In de afronding kreeg ik zeer bruikbare video’s mee om mijn site zelf te beheren en aan te passen waar nodig voor de toekomst. Heel fijn. Waar Rianne me het meest mee raakte, en daardoor hielp, waren mijn teksten. Die hulp zat niet in mijn pakket, maar haar eerlijke directheid hielp echt de essentie naar boven te halen. Ook het “ont-zorgen” door haar technisch inzicht vond ik super fijn.

Rianne weet waarover ze praat. Haar webbouwkennis, intuïtief aanvoelen en positieve helderheid geven een vakkundig totaal pakket. De goede bereikbaarheid en moeiteloze vertaalslag zijn een prettige drive.

Dank je wel Rianne!

Hartegroet, Geerte

www.geertecammeraat.nl

”Ik was op zoek naar een webdesigner met Divi en WordPress ervaring. Rianne leerde me om die te schrijven vanuit het perspectief van de klant: wat levert mijn dienstverlening op voor mijn websitebezoeker, dus voor mijn potentiële klant? Dat was voor mij het meest waardevolle in onze samenwerking. Want het maken van een website is écht teamwork! Zo zijn we samen tot een optimaal resultaat gekomen.

Ik raad iedereen Rianne aan, omdat ze begrijpt wat je wilt én ze dat vertaalt naar een prachtige, professionele website die is ontworpen en geschreven voor jouw ideale klant!’ 

Henk Smeding

www.henksmeding.nl

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?