Reviews

Wat zeggen klanten over mij…

“Het is precies geworden zoals ik voor ogen had!”

Via iemand kreeg ik de naam van Rianne door en daar ben ik nog steeds dankbaar voor. De samenwerking die volgde was hetgeen wat ik zocht.

Rianne heeft kennis van de technische mogelijkheden van websites. Maar vooral is zij iemand die de vertaalslag kan maken van een idee naar een resultaat op de website. Zij begreep wat ik wilde bereiken met mijn website en op welke manier ik dit wilde vormgeven. Ze liet mij diverse mogelijkheden zien, om zo aan mij de keus te laten wat ik wilde. Als ik om haar mening vroeg, dan gaf zij dit ook aan. Zij kon mijn ideeën omzetten naar beeld en zij deed dit in mijn tempo. De filmpjes over het beheer, de overdracht en uitleg zorgen ervoor dat ik nu moeiteloos zelf berichten plaats en aanpas. 

Ik ben zelf iemand die weet wat ik wel en niet wil; totdat het ging om mijn eigen website. Het proces van ontwerpen en keuzes maken was voor mij net zo belangrijk als het eindresultaat. Het is dan heel fijn dat Rianne duidelijk zegt wat er kan, kijkend naar het doel wat ik wil bereiken. 

Als ik aan Rianne denk dan komen de volgende woorden op: helder, meedenkend, invoelend, gedetailleerd, technische kennis, mensen kennis, doelgericht en klantgericht. Ik zou haar zeker aanbevelen. Een eigen website is iets persoonlijks. Het beeld, de woorden en de opzet stralen iets uit en moeten zorgen voor een gevoel of actie bij de lezer. 

Technisch moet een website goed zijn opgebouwd, maar daarbij is juist die uitstraling doorslaggevend die zorgt dat een lezer wordt geraakt zoals bedoeld is. 

Rianne heeft dit voor mij mogelijk gemaakt en ervoor gezorgd dat ik bij oplevering blij en trots was met het resultaat. Het is precies geworden zoals ik voor ogen had!

Margo Nijhof-Boersen

www.in-liefde.nl

“Rianne werkt super hard en is ook zeer goed bereikbaar”.

“Ik heb Rianne als een betrouwbare, gepassioneerde en geduldige partner ervaren tijdens het opbouwen van mijn nieuwe website. Rianne kon mij altijd weer motiveren om door te gaan, ook als ik door de bomen het bos niet meer zag. Rianne werkt super hard en is ook zeer goed bereikbaar. Dat vond ik erg prettig. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. Het is geworden wat ik ervan verwacht had en zelfs nog meer dan dat! Ik zou Rianne zeker aanbevelen, omdat ze gewoon erg veel kennis heeft en alles op alles zet om er iets moois van te maken!”

Rebecca de Jong

www.kindercoachpraktijkjong.nl

Super blij met mn nieuwe website!

Toen ik op zoek was naar een websitebouwer werd ik door iemand gewezen op Rianne Weijer. Ik heb contact met haar gezocht en direct in die mail een aantal vragen gesteld. 

Binnen 10 minuten had ik al antwoord! Heerlijk duidelijk en concreet over alle mogelijkheden. Ik wist meteen waar ik aan toe was en daar houd ik van!

We zijn aan de slag gegaan en ik heb dingen geleerd waar ik nog nooit van had gehoord. M´n website is nu af en het is geweldig geworden! Terwijl ik zelf nog niet over de lay-out had nagedacht en nog druk was met de teksten, had Rianne al iets moois neer gezet. Ze voelde precies aan wat ik wilde uitstralen. Heel bijzonder!

Ook heb ik hele duidelijke filmpjes gekregen hoe ik zelf aan de slag kan.
Heel blij mee! Zoek jij ook een websitebouwer? Dan heb je aan Rianne een fantastische! Ze is creatief, geduldig, zeer behulpzaam, vrolijk, met humor, snel, concreet, meedenkend en oplossingsgericht!

Carla Bruins

www.carlabruins.nl

Klik op de onderstaande foto’s voor websites door mij gemaakt.

“Goede service en uitvoering voor een goede prijs.”

Voor mij is Rianne een prettig persoon om mee samen te werken. Ze is geduldig, begripvol en erg flexibel.

Haar kennis voor het bouwen van de website is prima. Uitleg is goed, voor iemand die technische dingen lastig vindt, is het goed te volgen. Aanvullend doet ze er ook uitleg-video’s bij. Een mooie service.

Ze kan snel anticiperen en ook hele korte doorlooptijden. Ik krijg van bezoekers veel complimenten over mijn website en ik beveel haar aan anderen aan omdat ze goed, snel en grondig is.

Zelfs de teksten loopt ze door (terwijl dat niet binnen de offerte ligt) en geeft feedback op wat ze leest. Goede service en uitvoering voor een goede prijs.

Coby Nuruwe

www.cobynuruwe.nl

Rianne is een sprankelende persoonlijkheid. Niets is haar teveel moeite en met veel geduld legt ze aan de digibeets onder ons uit hoe het allemaal werkt.

Is er een vraag die ze niet meteen beantwoorden kan dan gaat ze op onderzoek uit en volgt er als snel een appje of filmpje met uitleg.  

Wil je snel een goede en functioneel website, met heldere uitleg? Dan zou ik zeker naar Rianne gaan.

Rianne, we zijn je heel dankbaar voor al je hulp. 

Judith en Irene

www.schoolofauthenticbeing.com

Rianne is een opgeruimde, energieke en behulpzame professional. Ik heb erg fijn samengewerkt met haar tijdens de ontwikkeling van mijn website www.jekindopzijnplek.nl

Bij de start had ik zelf niet niet al mijn ideeën over die site concreet uitgewerkt. Rianne heeft stap voor stap gewerkt en daardoor had ik ook de ruimte om de inhoud gaandeweg te ontwikkelen. Het resultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met de opzet, de uitstraling, en de manier waarop we een eigen stijl hebben kunnen neerzetten. Wat fijn is is dat Rianne meedenkt, ideeën voorstelt en mogelijkheden laat zien en dat doet ze steeds in overleg. Ze heeft een sterke intuïtie waarmee haar voorstellen ook heel goed aansluiten bij wat ik zocht.

Ze heeft aan het einde duidelijke instructies meegegeven zodat ik in de toekomst mijn website zelf kan beheren, bewerkingen kan uitvoeren en nieuwe content kan toevoegen. Toen ik op een zeker moment een beetje in paniek begon te raken stond ze klaar om me te helpen en haar uitleg bracht het overzicht terug. Haar creativiteit en achtergrond vind ik heel waardevol. Het heeft het verschil gemaakt om onderscheidend te zijn in mijn huisstijl en om een goede weggever te ontwikkelen.

Zoek je een accurate aanpakker die met je meedenkt en creatief is met concepten? Dan is Rianne jouw match!

Eva van Vugt

www.jekindopzijnplek.nl

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?