Webcoach traject

Samen aan de slag met jouw wordpress website

Herken je dit?

Die site van je, je kijkt er het liefst maar niet naar want hij is zó verouderd dat je je ervoor schaamt. Zo professioneel als je in je werk bent, zo amateuristisch komt je site nu over. Sommige dingen werken ook niet helemaal meer zoals het moet. Je voelt je er echt niet fijn bij.

Hoeveel offertes heb je al opgevraagd van webbouwers? En hoeveel tijd zit er al wel niet in… Er zitten heel wat van die offertes ergens in je oude mailbox, maar je hebt er nooit wat mee gedaan. Je hebt gewoon niet het gevoel dat zo’n webbouwer jou en je werk echt begrijpt. Dus is die nieuwe site er nog steeds niet.

Je bent ook al eens begonnen om je website dan maar zelf te bouwen. Kan niet moeilijk zijn, dacht je. De teksten die je toen geschreven hebt, staan nog in een documentje op je computer en ergens in WordPress staat nog een opzetje voor jouw website.  Maar wát een gedoe! Je hebt het opgegeven.

samen aan de slag

Webbouwen, je hoeft het niet alleen te doen!

Het idee om toch maar een webbouwer in te schakelen, zo’n dure professionele, trekt je aan maar het schrikt je ook af. Zo iemand heeft geen idee van het werk dat jij doet. En jouw tak van sport is nou eenmaal anders dan van de bakker of de fietsenmaker. Dus heb je die opdracht nog steeds niet gegeven en schaam je je nog steeds over je huidige website.

Wat komt er ontzettend veel kijken bij zo’n site! Je dacht ooit dat je alleen hoefde besluiten of je hem zelf ging maken of uitbesteden. Maar inmiddels weet je wel dat je ook moet gaan zorgen voor foto’s, de goede uitstraling door de layout, dat je moet bepalen welke pagina’s er komen en wat er waar moet staan… je ziet door de bomen het bos niet meer en je zit nog steeds met je oude website.

Je verlangen is dit:

Je wilt een site waar je trots op bent. Waar mensen een stukje rust ervaren, antwoorden vinden op hun vragen. Een werkende website die net zo professioneel is als de diensten die je aanbiedt, en waar je klanten zich herkennen en aangesproken voelen.

Je zou die site best zelf willen bouwen, als je maar zeker wist dat je op de goede manier bezig bent. En dat er straks echt een mooie website staat als resultaat.

Je zou willen dat je op een dag wakker werd en jouw nieuwe website er gewoon stond. Precies zoals jij ‘m wilt hebben. Natuurlijk weet je dat kaboutertjes niet bestaan, maar wat zou het fijn zijn als je zou weten dat je niet meer hoefde te zoeken, dat jouw site er gewoon binnenkort zou staan. Helemaal op jouw manier, zoals het voor jou goed voelt.

Het hoeft echt niet voor niks, als je site je maar geen kapitalen kost. Als je ‘m maar kunt toevertrouwen aan iemand van wie je zeker weet dat jouw uitstraling en je aanbod tot hun recht gaan komen en bij wie jouw site in goede handen is. Dat je erop vertrouwen kunt dat je straks een website hebt die helemaal jíj is en waar je super blij mee bent.

Je zou willen dat je gewoon actie voor actie, besluit voor besluit naar een nieuwe site toe kunt werken met de zekerheid dat je niks overslaat en alles in de goede volgorde doet. Zodat je uitkomt bij die fantastische nieuwe site voor je praktijk!

Aan het eind van het webcoach traject…

Heb je een website waar je af en toe naar toe klikt, gewoon om weer even te zien hoe mooi hij is geworden. Professioneel, helemaal jij – je stuurt je klanten er met trots en plezier naartoe. En alles werkt!

Mik je alle oude offertes van webbouwers tevreden uit je mailbox: die heb je nooit meer nodig, je kunt het nu zelf! Je hebt best wat tijd geïnvesteerd in je mooie nieuwe site, maar dat was het dubbel en dwars waard. Als je nu iets moet veranderen, doe je dat zonder moeite: tekstje anders, nieuwe foto? Appeltje eitje!

Ben je erin geslaagd: je hebt zélf je website neergezet! Met je eigen teksten, jouw uitstraling en layout, helemaal zoals het voor jou goed voelt en zoals het past bij jouw klanten.

Is je site gebouwd door iemand die het allerbeste snapt wat jij doet en wat jouw klanten nodig hebben: jij! Je hebt het voor elkaar gekregen, met wat hulp, om jouw website neer te zetten. En hij is nog beter dan je vooraf had gedacht.

Heb je stap voor stap toegewerkt naar een resultaat waar je apetrots op bent: je eigen nieuwe website. Doordat je je nooit hoefde afvragen of je wel het goede aan het doen was, of je nu niet met foto’s bezig was terwijl je beter eerst de kleuren of de layout moest bepalen, werkte je in een rechte lijn toe naar het eindresultaat. Overzichtelijk en duidelijk, zodat je nooit onnodig spanning hoefde te voelen. Het was het waard, want jij hebt nu een site waar je trots op bent! 

Met mijn hulp maak je jouw eigen webteksten, passend bij jouw ideale klant

Wat kan je verwachten?

Met het webcoach traject krijg je…

Professionele website: Drie pagina’s (home, aanbod, over mij) met werkende knoppen naar je maillijst, telefoon of email.

1 op 1 coaching. Ik kijk persoonlijk via de mail mee naar je teksten, redigeer je teksten waar nodig en denk met je mee. Ik adviseer, jij kiest.

Webcoachsessies: In 3 webcoachsessies via Zoom van 30-45 minuten, waarin ik jou uitleg hoe je de inhoud van je website het beste kunt vormgeven. Hoe je je teksten kunt schrijven. We kijken samen naar jouw “ideale” klant. Ik adviseer om jouw expertise nog beter tot zijn recht te laten komen.

Keuze uit stijlen: Kies uit twee stijlen die passen bij jouw bedrijf.

Handige templates waarmee je in een handomdraai je eigen webpagina’s schrijft.

Divi thema: Een jaarlicentie van Divi ,dit is het thema van je WordPress website.

Instructievideo’s: Leer zelf je site aan te passen en te verbeteren met handige instructievideo’s. Inclusief een video om de SEO goed in te stellen voor je site.

Persoonlijke 1:1 sessies: Twee sessies van 25 minuten om jouw wensen te bespreken, de juiste stijl te kiezen en je wegwijs te maken op je eigen site.

De mogelijkheid voor een koppeling met je mailsysteem en gratis weggever aan de website.

De mogelijkheid van een betaalkoppeling in je website zodat bezoekers gelijk kunnen afrekenen.

Wat lever jij aan?

Logo

2 Hoofdkleuren

2-3 Lettertypes

9-12 Foto’s

Definitieve teksten: home, aanbod en de over mij pagina.

PDF: Privacyverklaring en algemene voorwaarden.

Social-Media Links

Exclusief extra pagina’s, hosting en betaalkoppeling (wel optioneel bij te boeken).

Hoe werkt het?

Je hebt 3 webcoachcalls met mij persoonlijk waarin ik je leer hoe je teksten kunt schrijven. Je gaat zelf aan de slag met de teksten en ik kijk met je mee help je deze te redigeren. Wanneer alle teksten klaar zijn, kan ik aan de slag met je website. Dit aanbod is geldig tot 3 maanden na aankoop.

De investering van het “Webcoachtraject is normaal €2250,- en jij kan hem nu aanschaffen voor €1850,- (prijs is ex. BTW)

Dit zeggen mijn klanten over mij…

“Ik heb meer gekregen dan ik wilde en ben heel erg tevreden met mijn website.”

Ik was al een tijd niet tevreden met mijn oude website. Dacht dat wil ik graag anders. Hoe zal ik dat eens aanpakken? Na wat speurwerk op google kwam ik de website van Rianne tegen. Dit sprak me meteen aan. Dacht: Hé, bij die dame moet ik zijn.

Zij kan geven wat ik zoek. Natuurlijk meteen de gedachte van als zij op deze sympathieke en directe manier mensen meteen kan aanspreken, dan wil ik dat ook voor mijn eigen website.

De samenwerking verliep heel goed. Rianne stelde de juiste vragen en daagde me uit om dieper/anders na te denken wat ik precies wilde. Samen hebben we gekeken wat er bij me past. We hebben hard gewerkt en Rianne is iemand die zich aan de afspraken houdt.

Ik ben iemand die graag de touwtjes in eigen handen heeft. Daarom is het zo prettig Rianne me geleerd heeft hoe ik blogs toevoegen, foto’s en teksten veranderen.

Ik heb meer gekregen dan ik wilde en ben heel erg tevreden met mijn website.

Evelien

www.homeopathienijkerk.nl

“Rianne wist met haar heldere tips en aanwijzingen het proces steeds positief te sturen naar dat wat ik eigenzinnig voor ogen had.”

Ik vond Rianne op LinkedIn, waar ik nieuwsgierig werd naar een gratis website scan. In een zoom ontmoeting van een half uur, kon ik mijn vragen stellen over mijn wens; “Een nieuw te bouwen, zelf te verzorgen website met ruimte voor veel eigen inbreng”. Ook scande ze mijn oude website. Ze gaf zeer bruikbaar advies en had aan een half woord genoeg. De transparante keuze mogelijkheid in haar aanbod voelde passend.

Rianne heeft vooral het technische gedeelte op zich genomen en ik tekst en beeld. Het was een groot avontuur, afgestemd op mijn tempo. Rianne wist met haar heldere tips en aanwijzingen het proces steeds positief te sturen naar dat wat ik eigenzinnig voor ogen had. Haar geduld en eerlijke directheid haalde het beste in me naar boven.

Wat wil ik nu echt uitdragen…

Het proces heeft geresulteerd in een website waar ik heel blij van wordt. Dit ben ik. Ik ben er trots op. Vrienden, cursisten en klanten reageren heel positief. Ik krijg terug dat het er prachtig uit ziet en dat het heel helder en duidelijk is.

In de afronding kreeg ik zeer bruikbare video’s mee om mijn site zelf te beheren en aan te passen waar nodig voor de toekomst. Heel fijn. Waar Rianne me het meest mee raakte, en daardoor hielp, waren mijn teksten. Die hulp zat niet in mijn pakket, maar haar eerlijke directheid hielp echt de essentie naar boven te halen. Ook het “ont-zorgen” door haar technisch inzicht vond ik super fijn.

Rianne weet waarover ze praat. Haar webbouwkennis, intuïtief aanvoelen en positieve helderheid geven een vakkundig totaal pakket. De goede bereikbaarheid en moeiteloze vertaalslag zijn een prettige drive.

Dank je wel Rianne!

Hartegroet, Geerte

www.geertecammeraat.nl

”Ik was op zoek naar een webdesigner met Divi en WordPress ervaring. Rianne leerde me om die te schrijven vanuit het perspectief van de klant: wat levert mijn dienstverlening op voor mijn websitebezoeker, dus voor mijn potentiële klant? Dat was voor mij het meest waardevolle in onze samenwerking. Want het maken van een website is écht teamwork! Zo zijn we samen tot een optimaal resultaat gekomen.

Ik raad iedereen Rianne aan, omdat ze begrijpt wat je wilt én ze dat vertaalt naar een prachtige, professionele website die is ontworpen en geschreven voor jouw ideale klant!’ 

Henk Smeding

www.henksmeding.nl

Veel gestelde vragen…

Ik heb nog geen bedrijfsnaam, is dit erg?

Nee, ook hier kan ik je wel bij helpen. Geef het aan.

Ik heb al een website, wat gebeurt daarmee?

Wat goed is, is goed en kunnen we gebruiken voor je nieuwe website. Dit alles doen we in overleg.

Kan ik straks de nieuwe site zelf ook onderhouden?

Jazeker, het is de bedoeling dat je na het werken met mij niet meer afhankelijk bent van een websitebouwer maar zelf je teksten, foto’s en kleuren kunt aanpassen.

Ik heb mijn teksten nog niet af, is dit een probleem?

Nee, dit is geen probleem. Daar help ik je mee, je krijgt van mij handige formats.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja dit is mogelijk, geef dit aan tijdens onze kennismaking.

Kan ik ook over een maand/een half jaar/een jaar beginnen?

Natuurlijk kan dat! Maar als je nu weet dat je die nieuwe site nodig hebt, waarom zou je dan niet zorgen dat ‘ie over een maand al klaar is?

Begrijp je een beetje wat ik doe? Wat ik doe is wel wat anders dan de bakker of de slager op de hoek…

Als je een praktijk hebt met een spiritueel randje, ben ik extra blij. En ik ben er een kei in om me in te leven in jouw werk en klantenkring.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?