Webcoach traject

Samen aan de slag met jouw wordpress website

Herken je dit?

Die site van je, je kijkt er het liefst maar niet naar want hij is zó verouderd dat je je ervoor schaamt. Zo professioneel als je in je werk bent, zo amateuristisch komt je site nu over. Sommige dingen werken ook niet helemaal meer zoals het moet. Je voelt je er echt niet fijn bij.

Hoeveel offertes heb je al opgevraagd van webbouwers? En hoeveel tijd zit er al wel niet in… Er zitten heel wat van die offertes ergens in je oude mailbox, maar je hebt er nooit wat mee gedaan. Je hebt gewoon niet het gevoel dat zo’n webbouwer jou en je werk echt begrijpt. Dus is die nieuwe site er nog steeds niet.

Je bent ook al eens begonnen om je website dan maar zelf te bouwen. Kan niet moeilijk zijn, dacht je. De teksten die je toen geschreven hebt, staan nog in een documentje op je computer en ergens in WordPress staat nog een opzetje voor jouw website.  Maar wát een gedoe! Je hebt het opgegeven.

Het idee om toch maar een webbouwer in te schakelen, zo’n dure professionele, trekt je aan maar het schrikt je ook af. Zo iemand heeft geen idee van het werk dat jij doet. En jouw tak van sport is nou eenmaal anders dan van de bakker of de fietsenmaker. Dus heb je die opdracht nog steeds niet gegeven en schaam je je nog steeds over je huidige website.

Wat komt er ontzettend veel kijken bij zo’n site! Je dacht ooit dat je alleen hoefde besluiten of je hem zelf ging maken of uitbesteden. Maar inmiddels weet je wel dat je ook moet gaan zorgen voor foto’s, de goede uitstraling door de layout, dat je moet bepalen welke pagina’s er komen en wat er waar moet staan… je ziet door de bomen het bos niet meer en je zit nog steeds met je oude website.

Je verlangen is dit:

Je wilt een site waar je trots op bent. Waar mensen een stukje rust ervaren, antwoorden vinden op hun vragen. Een werkende website die net zo professioneel is als de diensten die je aanbiedt, en waar je klanten zich herkennen en aangesproken voelen.

Je zou willen dat je op een dag wakker werd en jouw nieuwe website er gewoon stond. Precies zoals jij ‘m wilt hebben. Natuurlijk weet je dat kaboutertjes niet bestaan, maar wat zou het fijn zijn als je zou weten dat je niet meer hoefde te zoeken, dat jouw site er gewoon binnenkort zou staan. Helemaal op jouw manier, zoals het voor jou goed voelt.

Je zou die site best zelf willen bouwen, als je maar zeker wist dat je op de goede manier bezig bent. En dat er straks echt een mooie website staat als resultaat.

Het hoeft echt niet voor niks, als je site je maar geen kapitalen kost. Als je ‘m maar kunt toevertrouwen aan iemand van wie je zeker weet dat jouw uitstraling en je aanbod tot hun recht gaan komen en bij wie jouw site in goede handen is. Dat je erop vertrouwen kunt dat je straks een website hebt die helemaal jíj is en waar je super blij mee bent.

Je zou willen dat je gewoon actie voor actie, besluit voor besluit naar een nieuwe site toe kunt werken met de zekerheid dat je niks overslaat en alles in de goede volgorde doet. Zodat je uitkomt bij die fantastische nieuwe site voor je praktijk!

Met mijn hulp maak je jouw eigen webteksten, passend bij jouw ideale klanten

Met het webcoach traject krijg je:

Z

Een werkende website met 8 webpagina’s door mij ingesteld. (bijvoorbeeld: Home, Gratis, Aanbod, Over Mij, Blog, Contact)

Z

DIVI thema-licentie voor een jaar. Daarna kun je hem verlengen of zelf aanschaffen.

Z

Individuele begeleiding in 6 webcoachsessies via Zoom van 30-45 minuten, waarin ik jou uitleg hoe je de inhoud van je website het beste kunt vormgeven. Hoe je je teksten kunt schrijven. We kijken samen naar jouw “ideale” klant. Ik adviseer om jouw expertise nog beter tot zijn recht te laten komen.

Z

Handige templates waarmee je in een handomdraai je eigen webpagina’s schrijft.

Z

Instructievideo’s om zelf je teksten, foto’s en kleuren aan te passen, blogberichten te plaatsen en zelf een nieuwe pagina te maken.

Z

1 technische webcoachcall van 25 minuten waarbij je alle vragen kunt stellen die je na het kijken van de instructievideo’s nog hebt over de techniek.

Z

1 op 1 coaching. Ik kijk persoonlijk mee naar je teksten, redigeer je teksten waar nodig en denk met je mee. Ik adviseer, jij kiest.

Z

De mogelijkheid voor een koppeling met je mailsysteem en gratis weggever aan de website.

Aan het eind van het webcoach traject…

Heb je een website waar je af en toe naar toe klikt, gewoon om weer even te zien hoe mooi hij is geworden. Professioneel, helemaal jij – je stuurt je klanten er met trots en plezier naartoe. En alles werkt!

Mik je alle oude offertes van webbouwers tevreden uit je mailbox: die heb je nooit meer nodig, je kunt het nu zelf! Je hebt best wat tijd geïnvesteerd in je mooie nieuwe site, maar dat was het dubbel en dwars waard. Als je nu iets moet veranderen, doe je dat zonder moeite: tekstje anders, nieuwe foto? Appeltje eitje!

Ben je erin geslaagd: je hebt zélf je website neergezet! Met je eigen teksten, jouw uitstraling en layout, helemaal zoals het voor jou goed voelt en zoals het past bij jouw klanten.

Is je site gebouwd door iemand die het allerbeste snapt wat jij doet en wat jouw klanten nodig hebben: jij! Je hebt het voor elkaar gekregen, met wat hulp, om jouw website neer te zetten. En hij is nog beter dan je vooraf had gedacht.

Heb je stap voor stap toegewerkt naar een resultaat waar je apetrots op bent: je eigen nieuwe website. Doordat je je nooit hoefde afvragen of je wel het goede aan het doen was, of je nu niet met foto’s bezig was terwijl je beter eerst de kleuren of de layout moest bepalen, werkte je in een rechte lijn toe naar het eindresultaat. Overzichtelijk en duidelijk, zodat je nooit onnodig spanning hoefde te voelen. Het was het waard, want jij hebt nu een site waar je trots op bent! 

Dit webcoachtraject vraagt nu slechts

een investering van €1850,- ex. btw

Dit wil ik!

“Een prachtig webcoachtraject waarin ik mezelf mocht zijn. Wat ik erg fijn vond dat ik met een gelijkgestemde mocht samen werken.”

Ik wilde graag voor mezelf beginnen en zichtbaar worden d.m.v. een website! En ik wist zelf niets van deze wereld.

Rianne, je hebt mij geholpen om de stappen te zetten die nodig zijn om voor mezelf te beginnen te ontdekken. Je stelde goede vragen. Ik had over een heleboel dingen die erbij komen kijken om zichtbaar te worden nog helemaal niet nagedacht.

Wat ik erg fijn vond dat ik met een gelijkgestemde mocht samen werken. Dat voel je in alles wat we samen hebben gedaan, jouw intuïtieve vragen, meegaand en invoelend in wie ik ben en wat ik wil.

Wat ook erg fijn is dat je snel bent je afspraken nakomt en dat je hierdoor samen in een goeie flow komt om het beste uit mezelf te halen!!

Ik ben echt super trots op mijn eigen website en raad het een ieder aan die zelf nog maar aan het begin staat van “je zelf zichtbaar willen maken” om met Rianne samen te gaan werken.

Margriet- Coach & Healer

www.margriethaan.nl

“Wat ik heel waardevol vond, is dat je me niet alleen geholpen hebt met een nieuwe, vlotte website. Ik kan nu veel duidelijker uitdragen voor wie mijn aanbod bestemd is.”

Ik was niet tevreden met mijn bestaande website en wist vooral niet hoe ik die aan zou kunnen passen, zodat het er van onoverzichtelijk naar overzichtelijk en aantrekkelijk leesbaar uit zou zien.

Ik koos voor een compleet nieuwe website, waar ik ongelofelijk blij mee ben. Het ziet er echt supermooi en van deze tijd uit.

Wat ik heel waardevol vond, is dat je me niet alleen geholpen hebt met een nieuwe, vlotte website. Maar ook mijn hele aanbod heb ik door jouw aanmoediging op de schop gedaan. Het resultaat is dat ik nu veel duidelijker kan uitdragen voor wie mijn aanbod bestemd is.

Wat ik daarnaast als een enorm extra heb ervaren is de hulp en jouw aanmoediging bij het formuleren van de teksten..

Mijn grootste inzicht van onze samenwerking is dat het onontbeerlijk is om als coach in mijn vakgebied hulp te krijgen van iemand die goed kaas gegeten heeft van het samenstellen van een website in z’n totaliteit.

Ik zou een ander absoluut aanraden om met jou te gaan werken, omdat je zowel technisch, als inhoudelijk zeer vaardig bent in het bouwen van websites. En daarnaast ook als websitecoach een bijzonder prettige ondersteuning bent, die erg vlot werkt en eigenlijk zo goed als altijd bereikbaar is voor vragen!

Nanda de Jong

www.hypno4you.nl

Veel gestelde vragen…

Ik heb nog geen bedrijfsnaam, is dit erg?

Nee, ook hier kan ik je wel bij helpen. Geef het aan.

Ik heb al een website, wat gebeurt daarmee?

Wat goed is, is goed en kunnen we gebruiken voor je nieuwe website. Dit alles doen we in overleg.

Kan ik straks de nieuwe site zelf ook onderhouden?

Jazeker, het is de bedoeling dat je na het werken met mij niet meer afhankelijk bent van een websitebouwer maar zelf je teksten, foto’s en kleuren kunt aanpassen.

Ik heb mijn teksten nog niet af, is dit een probleem?

Nee, dit is geen probleem. Daar help ik je mee, je krijgt van mij handige formats.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja dit is mogelijk, geef dit aan tijdens onze kennismaking.

Kan ik ook over een maand/een half jaar/een jaar beginnen?

Natuurlijk kan dat! Maar als je nu weet dat je die nieuwe site nodig hebt, waarom zou je dan niet zorgen dat ‘ie over een maand al klaar is?

Begrijp je een beetje wat ik doe? Wat ik doe is wel wat anders dan de bakker of de slager op de hoek…

Als je een praktijk hebt met een spiritueel randje, ben ik extra blij. En ik ben er een kei in om me in te leven in jouw werk en klantenkring.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?