Over mij

mijn verhaal…

Ooit dacht ik dat ik een praktijk ging beginnen waarin ik vrouwen ging helpen bij hun spirituele zoektocht en persoonlijke ontwikkeling. Zelf heb ik ook een reis hierin gemaakt en dit heeft me zoveel meer zelfvertrouwen gegeven. Ik was reuze enthousiast en dit wilde ik delen met zoveel mogelijk vrouwen, ik wilde meer vrouwen deze zelfde groei bieden.

Het leven kwam er tussen…de opbouw van de praktijk moest ik daarom even laten rusten.

En in die periode kwamen er praktische opdrachten op mijn pad van coaches en therapeuten met de vraag om hun website te bouwen.

En wat ik toen zag was…..

Als ik die vrouwen begeleidde, met alle kennis die ik heb van het coachen, van die hele spirituele weg en ook in het bouwen van websites, als ik ze begeleide bij dit hele praktische stuk, merkte ik dat ze dan ook veel zelfverzekerder in hun praktijk kwamen te staan.

En dat ik al die bagage die ik op een andere manier dacht te gaan inzetten dat ik die allemaal lekker praktisch met concreet resultaat kon inzetten om coaches en therapeuten die ook werken met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit te ondersteunen.

En als die allemaal met een goede website en met meer zelfvertrouwen omdat ze nu ook zelf hun website kunnen aanpassen, wat ze niet hadden gedacht, en hierdoor niet meer afhankelijk zijn van een websitebouwer, als die allemaal de praktijken beter in de wereld neerzetten, hoeveel impact heb ik dan op het geheel. Maar dan op een manier die veel beter bij me past dan ik ooit had kunnen verzinnen.

Anderen zeggen over mij…

 • Je hebt een groot hart, je gunt iedereen alles of mensen het willen ontvangen of niet.
 • Je stelt me gerust, stelt de juiste vragen voor meer helderheid om zichtbaar te worden en gestructureerd te werken. Je benaderd dit vanuit de zakelijke kant maar er is genoeg ruimte om op je intuïtie te vertrouwen.
 • Je geeft mij een bredere kijk op dingen en situaties waardoor ik zelf ook makkelijker keuzes voor mezelf kan maken.
 • Als gelijkgestemde weet je waar je over praat, en bij jou hoef ik niet veel uit te leggen omdat je snapt wat ik in mijn werk doe.
 • Je bent meegaand en invoelend in wie ik ben en wat ik wil uitdragen. Ik kan vooral mezelf zijn. Ik hoef mezelf niet mooier te maken dan dat ik ben. Ik hoef me niet anders voor te doen dan wie ik ben.
 • Je bent openhartig, je bent toegankelijk maar wel heerlijk het hart op de tong. Je draait er niet omheen. Je bent zeer daadkrachtig, je gaat doelgericht de dingen aan.
 • Ik kan je persoonlijk bereiken, korte lijntjes, je geeft snel antwoord op mijn vragen zodat ik weer door kan gaan, dit maakt het zeer aangenaam samenwerken.

Ik kan vooral mezelf zijn. Ik hoef mezelf niet mooier te maken dan dat ik ben. Ik hoef me niet anders voor te doen dan wie ik ben.

 

Mijn visie op het maken van een website.

Niet denken maar doen! Een website hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. De kracht zit in de eenvoud en dit geldt ook voor je website.

Maak het jouw klant gemakkelijk en leid de klant door jouw website. Geef ze richting.

Als je me zou kennen dan weet je dat ik…..

 • Een brede interesse heb in coachen, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. En ook graag mediteer, dit Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd en dit doe ik nog steeds graag. Ik vind het fijn om hier mee bezig te zijn.Een aantal van deze scholing zijn:  Kindercoaching, Oplossingsgericht werken, Kids skills, Geef me de 5, IET-Engelen therapie, Intuïtie en persoonlijke ontwikkeling, Acces Bars, Mediumschap(Engelse stijl), Healing mediumschap en Trance.
 • Verder geloof ik ook in het zelfhelend vermogen van het lichaam en dat deze soms een duwtje in de rug kan gebruiken door een alternatieve geneeswijze. Zelf ga ik regelmatig naar Japanse Accupunctuur.
 • Als ik op de fiets zit met mijn kinderen, fluit  of zing ik regelmatig liedjes. Dit kan van alles zijn. Van kinderliedjes tot de liedjes die ik via de radiozender Sky radio beluister.
 • Graag de symmetrie aanbreng in de tuin, en in de accessoires in huis. Ik hou van “groepjes” maken en zomaar lukraak losse dingen neerzetten. Dit geeft mij overzicht en rust.
 • Ontzettend gek ben op melkchocolade en zuurkool, rauwe witlof en rijst niet echt lekker vind om te eten.
  Chat openen
  Kan ik je helpen?
  Hoi,
  Waarmee kan ik je helpen?