website boost

 BOUW samen met mij 1 dag aan je website, LIVE

Jouw website moet er nu toch écht komen en het liefst dit jaar nog!

Geef een boost aan jouw website!

Een intensieve, inspirerende dag waarop wij, jij en ik, jouw praktijk online tot leven brengen. Geen technische nachtmerries meer, geen eindeloze uren staren naar het computerscherm. Ik neem je bij de hand en begeleid je stap voor stap, van idee tot een stralende, professionele website.

samen aan de slag

Webbouwen, je hoeft het niet alleen te doen!

Je zou die site best zelf willen bouwen, als je maar zeker wist dat je op de goede manier bezig bent. En dat er straks echt een mooie website staat als resultaat.

En dat is wat wij samen gaan doen! Ervoor zorgen dat jouw website er dit jaar nog komt!

Wat kan je verwachten?

Persoonlijke Begeleiding: Ik sta voor je klaar om jou individueel te helpen.

Creatieve Ontdekking: Leer hoe je jouw unieke stijl en visie vertaalt naar een aantrekkelijke website.

Technische Training: Geen moeilijke codering, geen stress. Leer de belangrijkste technieken die nodig zijn om jouw website te bouwen en te onderhouden.

Krachtig resultaat: Verlaat de workshop met niet alleen een prachtige website, maar ook met het zelfvertrouwen om het te blijven onderhouden en ontwikkelen.

Ik leer hoe jij zelf eenvoudig je website kunt maken en verbeteren.

De website Boost is op woensdag 29 november in Zwolle, dit krijg je in elk geval:

Z

1:1 online sessie van 30 minuten om samen te live dag voor te bereiden zodat je gelijk aan de slag kunt.

Z

1 live dag van 10:00-16.00uur om samen de basis van je website te bouwen.

Z

1 technische Q&A  waarbij je alle vragen kunt stellen die je nog hebt over de techniek.

Z

Instructievideo’s om zelf je teksten, foto’s en kleuren aan te passen, blogberichten te plaatsen en zelf een nieuwe pagina te maken zodat je thuis ook ermee aan de slag kunt.

Z

DIVI thema-licentie voor een jaar. Daarna kun je hem verlengen of zelf aanschaffen.

Deze live website boost dag kost je nu slechts € 450,- Excl. btw

Dit wil ik!

En dan…

Heb je een website waar je af en toe naar toe klikt, gewoon om weer even te zien hoe mooi hij is geworden. Professioneel, helemaal jij – je stuurt je klanten er met trots en plezier naartoe. En alles werkt!

Mik je alle oude offertes van webbouwers tevreden uit je mailbox: die heb je nooit meer nodig, je kunt het nu zelf! Je hebt best wat tijd geïnvesteerd in je mooie nieuwe site, maar dat was het dubbel en dwars waard. Als je nu iets moet veranderen, doe je dat zonder moeite: tekstje anders, nieuwe foto? Appeltje eitje!

Ben je erin geslaagd: je hebt zélf je website neergezet! Met je eigen teksten, jouw uitstraling en layout, helemaal zoals het voor jou goed voelt en zoals het past bij jouw klanten.

Heb je stap voor stap toegewerkt naar een resultaat waar je apetrots op bent: je eigen nieuwe website. Doordat je je nooit hoefde afvragen of je wel het goede aan het doen was, of je nu niet met foto’s bezig was terwijl je beter eerst de kleuren of de layout moest bepalen, werkte je in een rechte lijn toe naar het eindresultaat. Overzichtelijk en duidelijk, zodat je nooit onnodig spanning hoefde te voelen. Het was het waard, want jij hebt nu een site waar je trots op bent!

Ik doe mee!

Dit zeggen mijn klanten over mij…

“Rianne wist met haar heldere tips en aanwijzingen het proces steeds positief te sturen naar dat wat ik eigenzinnig voor ogen had.”

Ik vond Rianne op LinkedIn, waar ik nieuwsgierig werd naar een gratis website scan. In een zoom ontmoeting van een half uur, kon ik mijn vragen stellen over mijn wens; “Een nieuw te bouwen, zelf te verzorgen website met ruimte voor veel eigen inbreng”. Ook scande ze mijn oude website. Ze gaf zeer bruikbaar advies en had aan een half woord genoeg. De transparante keuze mogelijkheid in haar aanbod voelde passend.

Rianne heeft vooral het technische gedeelte op zich genomen en ik tekst en beeld. Het was een groot avontuur, afgestemd op mijn tempo. Rianne wist met haar heldere tips en aanwijzingen het proces steeds positief te sturen naar dat wat ik eigenzinnig voor ogen had. Haar geduld en eerlijke directheid haalde het beste in me naar boven.

Wat wil ik nu echt uitdragen…

Het proces heeft geresulteerd in een website waar ik heel blij van wordt. Dit ben ik. Ik ben er trots op. Vrienden, cursisten en klanten reageren heel positief. Ik krijg terug dat het er prachtig uit ziet en dat het heel helder en duidelijk is.

In de afronding kreeg ik zeer bruikbare video’s mee om mijn site zelf te beheren en aan te passen waar nodig voor de toekomst. Heel fijn. Waar Rianne me het meest mee raakte, en daardoor hielp, waren mijn teksten. Die hulp zat niet in mijn pakket, maar haar eerlijke directheid hielp echt de essentie naar boven te halen. Ook het “ont-zorgen” door haar technisch inzicht vond ik super fijn.

Rianne weet waarover ze praat. Haar webbouwkennis, intuïtief aanvoelen en positieve helderheid geven een vakkundig totaal pakket. De goede bereikbaarheid en moeiteloze vertaalslag zijn een prettige drive.

Dank je wel Rianne!

Hartegroet, Geerte

www.geertecammeraat.nl

”Ik was op zoek naar een webdesigner met Divi en WordPress ervaring. Rianne leerde me om die te schrijven vanuit het perspectief van de klant: wat levert mijn dienstverlening op voor mijn websitebezoeker, dus voor mijn potentiële klant? Dat was voor mij het meest waardevolle in onze samenwerking. Want het maken van een website is écht teamwork! Zo zijn we samen tot een optimaal resultaat gekomen.

Ik raad iedereen Rianne aan, omdat ze begrijpt wat je wilt én ze dat vertaalt naar een prachtige, professionele website die is ontworpen en geschreven voor jouw ideale klant!’ 

Henk Smeding

www.henksmeding.nl

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?