Wat jouw werkplek jou vertelt als persoon…

Jouw ideale werkplek.

Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit. In welke ruimte zit je te werken? Wat staat er allemaal in de ruimte? Hoe ziet het eruit? Is alles netjes en geordend? Heb je veel kleuren of juist weinig….. Heb je veel spullen in je werkruimte staan of juist niet. Heb je planten of dieren in de ruimte waar je werkt. Is het heel strak of juist een beetje rommelig….of zelfs een enorme chaos?

Vaak is er een overeenkomst tussen jouw werkplek en je hoofd. Maar het kan ook alles zeggen over jouw persoonlijkheid. Of hoe je met de dingen omgaat. Wanneer je doelen duidelijk zijn, jij overzicht hebt, je weet wat je wilt, zie je dit vaak ook terug in je werkplek. Alles heeft een vaste plek. Weinig rommeltjes. Lege werkplek. Wanneer je niet zo goed weet waar je moet beginnen, doe je vaak alles tegelijk en is het vaak een georganiseerde chaos om je heen.

 

Ben jij je ervan bewust?

Ziet jouw werkplek er nu anders uit dan wanneer je bijvoorbeeld met jouw klanten werkt? Hoe voel jij je in de plek waar je werkt? Als een vis in het water? Of altijd gejaagd. Of misschien heel anders…denk er eens over na, wees je bewust. Er is geen fout of goed. Het geeft je vooral veel inzicht.

Voor mij zelf is het heel verschillend. De ene keer is het heel netjes en de andere keer een mooie chaos. Ik kan ook prima in mijn eigen chaos werken. Ik laat dan alles om me heen liggen. Werk in een geordende chaos zoals ik het zelf beschrijf. Weet precies waar wat ligt. Veelal werk ik vanuit mijn huiskamer. Ik heb mezelf aangeleerd om niet tijdens “werktijd” op te gaan ruimen. Maar vooral de boel, de boel te laten. En de volle focus op mijn werk te richten. Met grote regelmaat ruim ik mijn werkplek op en dat geeft me een ontzettend fijn gevoel.

Wil je je plek veranderen…..of ben je er blij mee…helemaal zoals het nu is? En als je het wilt veranderen, wat zou je dan willen aanpassen? Wat wil je uitstralen? Waar ben je naar opzoek? Jouw werkplek kan jou inspireren tot nieuwe en zelfs briljante ideeën. Zorg er voor dat deze helemaal bij jou past.

 

Opgeruimd staat netjes!

Voor velen van ons is de vakantie aangebroken. De tijd van naar binnen keren, evalueren en nieuwe doelen stellen. Voor mij is het ook een tijd van ordenen en opruimen zodat ik straks “opgeruimd” het nieuwe jaar in ga.

Hoe is dit voor jou? Ik kan je van harte aanbevelen om hier eens over na te denken en het vooral uit te proberen.

 

De overeenkomst tussen je website en je werkplek.

Ook jouw website kan je als je werkplek zien. Tenslotte wil je je website ook gebruiken om jouw klanten te helpen. Wat wil je naar je klanten uitzenden, hoe wil je overkomen?

Met je website kan je verschillende dingen. Je kan er structuur in aanbrengen, kleuren…….maar ook juist chaos. Je kan met je website ook jouw persoonlijkheid tot uitdrukking brengen. En ik geloof dat jij dan de juiste mensen/ klanten aantrekt die bij jou passen.

Wil jij ook een website?

Twijfel niet langer…………

Neem contact op om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen betreft jouw website.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?