Vragenlijst

 

Lieve jij,

Ontzettend bedankt dat jij mij wilt helpen door deze vragen voor mij te beantwoorden.

Het is een lange vragenlijst geworden. Dus het zou fijn zijn wanneer je even een momentje vrij kunt maken voor me. Mocht je een vraag niet willen beantwoorden omdat het te persoonlijk voor je is kun je gewoon overslaan of een teken neerzetten en naar de volgende vraag gaan.

Hiermee help je mij om beter inzicht te krijgen in mijn ideale klant en dat zorgt er gelijk voor dat ik mijn werk beter kan uitvoeren.

 

Nu is het zo dat de vragenlijst die ik hier geplaatst had, niet doorgestuurd wordt naar mijn mail. Dus graag ontvang ik je mailadres zodat ik je de vragen kan mailen.

Nogmaals dank!

 

Met een lieve groet,

Rianne

 

 

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?