Tradities voor je website, heb jij ze?

Vandaag is het Sint Pannekoek, nu zul je denken: “Wat is dat nu weer”? Sint Pannekoek is een verzonnen traditie door Jan Kruis. Op Sint Pannekoek wordt er een enorme stapel pannenkoeken gebakken en wanneer iedereen aan tafel zit, heeft iedereen een pannenkoek op zijn hoofd. En wenst iedereen elkaar een vrolijke en gezegende Sint Pannekoek toe. Best grappig toch..?

Een nieuwe website traditie maken

Ik vermoed dat jij de laatste jaren ook tradities voor je website gekweekt hebt. En elke week denkt: “Ik moet nog wat aan mijn website doen”. Iedere maand ben je wel weer even aan het rommelen op je site. En eigenlijk gebeurt er nergens iets concreets op je site. En het is ook een traditie dat het nooit wordt dat je eigenlijk wil dat het is.  

Dat kan anders. Het is tijd om nieuwe tradities te maken. Verzin een nieuwe traditie voor je website en doe dat dan samen met mij.

Samen aan de slag met jouw nieuwe site

We gaan samen kijken naar jouw wensen voor je website. We kiezen samen de kleuren en lettertypes uit die je mooi vindt en die passen bij jouw bedrijf en wat het mag uitstralen. Vervolgens is er de mogelijkheid om samen met mij aan de slag te gaan voor je webteksten, dit doen we in een aantal sessies. Ik leer jou wat er op welke pagina mag komen te staan. En uiteindelijk lever jij de teksten aan en doe ik het ontwerp.

Een website zoals jij dat wil

En dan staat er een website zoals je hem wilt. En dan is het vervolgens aan jou om elk jaar wat mij betreft mag dat op Sint Pannekoek… even je website door te lopen en alles te optimaliseren en zodat alles voor je gaat werken. En dan wordt het een traditie dat er klanten zich aandienen via je site.

Klaar voor een nieuwe website traditie?

Plan hier je gratis sessie en dan starten we samen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?