Stuiterend succes…

Yes, Yes Yes!!!!!!

Het is je (weer) gelukt. Je eerste betalende klant is er…of je hebt na een hele lang tijd eindelijk weer eens een dienst of product verkocht. Boven verwachting. En soms gebeurd het zelfs wanneer je keer op keer iets verkoopt aan je klanten.

Je bent al even bezig met je bedrijf…..je hebt soms het idee dat het nooit meer gaat gebeuren. En ineens….dan is het er! BINGO

Het gevoel wat dit in je lijf teweeg brengt….lichte spanning, blijheid, wauw, ik kan wel dansen gevoel, met andere woorden……fantastisch! Je bent er een moment helemaal van in de ban.

Spanning in je lijf…

Je merkt dat je enige spanning in je lijf opbouwt. Soms kan je niet eens meer helder nadenken of denk je even nergens anders aan. Je vergeet even alles om je heen. Het is ook heel goed om dit weer te ontladen. Want ook jij moet weer terug in de realiteit…misschien moet je je dienst zelf nog leveren. Hier gaat dan eerst de prioriteit naar toe en vervolgens moet je ook weer je andere werkzaamheden oppakken.

Door zo’n succes mee te maken kan ik soms mezelf helemaal uit mijn werksfeertje halen. Ik ben dan afgeleid van alles wat ik zou doen. En ja, ook in kan daar redelijk in doorschieten. Zo blij ben ik dan. Blij dat ik weer iemand kan helpen zijn of haar missie in de wereld te zetten. Dat er maar vele mensen mee geholpen mogen worden.

Wat doe ik dan?

Zelf ga ik dan graag even een stukje wandelen. Ik woon vlakbij het water en vind het heerlijk om langs te waterkant een wandeling te maken.

Dit is het moment waarop ik voel dat alles weer een beetje zakt…..en ik weer klaar voor ben om mijn werkzaamheden op te pakken. En dit laatste is heel belangrijk. Gelijk de focus weer op je bedrijf en je werkzaamheden zodat je er ook voor al die anderen kunt zijn.

Hoe doe jij dit? Herken je je ook in bovenstaande? En wat doe jij als je succes boekt?

Wil jij ook een website?

Twijfel niet langer…………

Neem contact op om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen betreft jouw website.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?