MET KERST EET IK TAPAS, EN JIJ?

Het voelt haast of ik spijbel, maar met kerst eten wij tapas. En ik heb ze kant-en-klaar bij de slager besteld. Voor mij is dit een enorme opluchting.
Waarom? Kerst betekende bij ons thuis altijd: gourmetten. Dan maakt iedereen lekker zelf aan tafel zijn eten klaar, is het idee. Maar voordat iedereen voor zichzelf zit te bakken, moet er een hoop werk verzet worden. En wie denk je dat er ieder jaar groente stond te snijden, eieren klutste, vlees op schaaltjes legde en sausjes maakte? Precies, dat was ik. Net zoals ík degene was die na afloop van het gourmetten al die aangekoekte pannetjes ook weer schoon stond te boenen.

Dit jaar voor mij dus tapas. Ik kan me hier echt op verheugen!
Want het mag best eens makkelijk. Je hoeft niet alles zelf te doen. Dat geldt voor mijn kerstmenu. Het geldt net zo voor jouw website.
Tuurlijk, je kunt het prima zelf. Zoals ik ook uitstekend in staat ben om champignons en preiringetjes te snijden en de lekkerste sausjes te maken.
Maar dat betekent nog niet dat je het zelf móet doen.

Tapas eten… het geeft me tijd, het geeft ruimte. We hebben iets lekkers te eten, zonder dat ik er zoveel tijd aan kwijt ben. Want het draait bij ons thuis voor niemand om de gourmet op zich, en het is ook niet essentieel dat ík er werk in steek. Het gaat om iets heel anders. En daar hebben we dit jaar juist méér tijd voor. De tapas vergen geen voorbereiding, en ook het opruimen na afloop is zo gedaan. En ik kan de hele avond bezig zijn met datgene wat ik het liefste doe: lekker bij mijn gezin zijn. Hebben we met kerst eens alle tijd voor bijvoorbeeld een spelletje of een mooi gesprek. En dáár gaat het om.

Waar ben jij nog steeds aan het zelf doen als het om je website gaat? Elke keer haal je je weer een enorme berg aan taken op je hals. Want bij het maken van een website komt écht van alles kijken. Ook dingen waarvan je nu nog niet weet dat ze gedaan moeten worden. En jouw expertise ligt nu eenmaal niet bij het maken van websites, toch?

Al dit “zelf doen” kost je ongelofelijk veel van jouw kostbare tijd. En die had je ook wel aan jouw klanten willen besteden, toch? Datzelfde gevoel heb ik dus met kerst, als ik lekker spelletjes kan doen met mijn kinderen of rustig kan kletsen met mijn partner. Dat lukt toch wat minder als ik in de keuken de aangekoekte pannetjes sta te schrobben.

Laat mij dit keer jouw tapas zijn, het gemak dat je voelt wanneer jij je website aan mij uitbesteedt. Want ik zorg er voor dat jouw website er komt. Wie hem maakt, dat maakt toch niet uit? Je website komt er, en dat is het belangrijkste. Zo houd jij tijd over en kan jij doen waar jij het liefste mee bezig bent.

Rianne, ik wil ook tapas bestellen, jij mag mijn website maken.

Maak nu gelijk een afspraak en dan regel ik jouw tapas!

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?