Kinderfeestje- Ga je het zelf doen of uitbesteden?

Mijn dochter was jarig en natuurlijk wil ze ook een kinderfeestje vieren. Elk jaar doen we het feestje thuis en organiseer ik het zelf maar dit jaar werd ze 10 en wilde ik het toch eens anders doen. Ik wilde het uitbesteden!

Ik was het zelf doen zat

En daarmee kwam ik ineens in de schoenen van mijn klanten te staan. Ik was het zelf doen een beetje zat. Elke keer al die kinderen over de vloer… alles voorbereiden, huis opruimen, spullen kopen, klaarzetten… wat ik trouwens ook reuze gezellig en leuk vind, maar deze keer had ik er even geen zin in. En ze werd 10. Dus dat mag een speciaal feestje zijn, dacht ik.

Ook dat is iets wat mijn klanten herkennen. Vaak hebben ze tot nu toe zelf aan hun website gewerkt, maar zijn ze het zat. Hun praktijk is gegroeid, er is reden voor een ‘feestje’: tijd om te gaan uitbesteden!

Ze wilde het allemaal

Ik kroop achter mijn laptop en ging op zoek naar de dingen die me te binnen schoten: zwemmen, bowlen, trampolinepark…

Tijdens mij zoekactie kwam mijn dochter al bij mij staan. Toen ze zag waar ik op zocht werd ze gelijk enthousiast! Bowlen!!!! Dat moest het zijn. We keken even verder en toen kwamen we op een pagina met informatie over lasergamen. Haar geluk kon niet op. Zo enthousiast als ze kan zijn begon ze te dansen en te springen… “lasergamen en bowlen mama, kan dat?”, vroeg ze.

Ik vertelde haar dat ik mijn best voor haar ging doen.

Dát scheelt een hoop werk!

Na even puzzelen en uitzoeken kwam ik erachter dat er één locatie in de buurt was waar beide activiteiten als pakket aangeboden werden.

Ideaal! Ook ik werd er gelijk enthousiast van. Dat zou me een boel werk schelen!

Ik pakte mijn telefoon en belde de locatie op. Wat heel fijn was, is dat ze zover meedachten dat vanaf aankomst tot einde alles tot in de puntjes geregeld zou zijn. Aankomst met drinken en cake versieren, dan lasergamen en daarna bowlen en tot slot patat met een snack en een ijsje toe.

Een website met een ijsje toe

Je ziet de parallel met je website natuurlijk allang weer hè? Als je besloten hebt om het uit te besteden, moeten we even samen uitzoeken wat je wilt en hoe we dat gaan inrichten. Daarin denk ik net zo soepel mee als de dame bij de feestlocatie voor mijn dochter. En als je wensen en behoeften eenmaal duidelijk zijn, dan organiseer ik de rest. Met patat en een ijsje toe 😉 – bij wijze van spreken dan hè.
Uiteindelijk hoef jij alleen het feestje te vieren. Door trots je site te bekijken, én natuurlijk de nieuwe potentiële klanten te verwelkomen die zich aandienen!

Ben je er nog niet uit? Plan een gratis webscan sessie met mij. Daarin help ik je het besluit te nemen om je website zelf te maken of uit te besteden.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?