Jouw frustratie als je aan je website werkt, die heb ik bij m’n btw-aangifte

Ik druk altijd met zweethanden op de knop voor mijn btw aangifte. Want ik kan het wel zelf, een soort van, maar weet nooit zeker of het echt goed gaat en als ik heel eerlijk ben…. Ik vraag me altijd af of wat ik heb ingevuld werkelijk is wat het moet zijn. Ik denk dan…wat een geprutst, klopt niet maar toe maar…we moeten het er voor nu maar mee doen.

Dat denk jij ook als je aan het prutten bent met je site, toch?

En dit geeft een rotgevoel. En dit zelfde rotgevoel hebben veel mijn klanten ook gehad wanneer ze zelf gingen prutten met hun website. Dit hebben ze bijna allemaal gedaan, jij waarschijnlijk ook.

Je hebt vast wel eens zitten prutsen, hannesen in een Wix, Jimdo, WordPress of ander programma. Het heeft je heel veel tijd gekost en misschien nog wel meer dan de administratie mij af en toe kost. Het komt net niet zo te staan zoals je wilt. Je zit te vitten op de plaatjes die maar niet willen blijven staan waar jij ze plakt. En de teksten schuiven naar plekken waar jij ze niet wilt hebben.

Totdat het genoeg geweest is: zo móet het maar

En op een gegeven moment denk je…. het zal wel. Maar mij gaat het geloof ik niet lukken. En dan kan je niet zoals bij de btw aangifte denken ‘op hoop van zegen, ik stuur hem maar weg!’. Nee, dan heb je gewoon geen website. En zo rommel je dan nog maar weer een jaar aan. Zonder website, maar mét frustratie.

Je kan hetzelfde doen als ik bij mijn administratie

Je kunt een boekhouder zoeken (in mijn geval) – of een Webcoach zoeken (in jouw geval).

En de klanten die dat gedaan hebben, die bij mij terecht gekomen zijn, die zijn zo opgelucht als die website er dan eenmaal staat en ze het vanaf hier zelf kunnen! En dat ze nooit meer met zweethandjes achter de knoppen zitten en niet meer zo veel tijd kwijt zijn aan iets wat niet wordt dat ze zouden willen dat het wordt.

Kun jij ook wel hulp gebruiken met je website? In een Webscan-sessie kijk ik gratis hoe je ‘m simpel kunt verbeteren, zonder zweethandjes. Plan ‘m meteen in.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?