Je website is als een kerstboom….

In deze tijd van het jaar gaan de meeste mensen zich voorbereiden op de feestdagen. Je wilt een gezellige sfeer creëren in en om je huis. Misschien ben jij de persoon die alle winkels afloopt voor de nieuwste trends of heb jij genoeg aan datgene wat je al hebt.

Het start voor mij altijd met het kopen van een kerstboom. We kiezen dit jaar voor een kleinere zodat hij bovenop een tafel kan staan. Volgens mijn kinderen moeten de cadeau’s eronder. Dus dat doen we dan maar.

Je kunt je kerstboom helemaal naar jouw eigen wens decoreren. Welke lampjes doe je er in? Tegenwoordig kun je ook kiezen of je ze laat twinkelen of constant laat branden.

Dan komen vaak de slingers….welke kleur, hoe hang je ze erin. Vervolgens de ballen. Welke kleuren kies je?

Mijn kerstboom gaat vaak in deze volgorde. Elk jaar weer opnieuw. Doe je het elk jaar zo of doe je het elke keer anders. En de vraag…doe jij het zelf of laat je het doen? En blijf je verbeteren of ben je tevreden en laatje het zoals het is?

Zelf vind ik het heel lastig om de “controle” die ik denk te moeten hebben betreft kerstboom versieren los te laten. Dit jaar heb ik er voor gekozen om mijn kinderen de boom te laten versieren op “hun” wijze. Niet heel gemakkelijk voor me…..Uiteraard kon het uitblijven van de tip om de ballen zoveel mogelijk te verdelen over de boom niet uitblijven. Ik moet zeggen, het is ze aardig gelukt. Eigenlijk ben ik heel trots en blij op mijn kerstboom van dit jaar.

Je website is net een kerstboom.

Hoe wil je dat jouw website eruit gaat zien. Welke tools en opties wil jij op je website? Welke kleuren wil je gaan gebruiken en welk sfeertje wil je neerzetten met jouw website? Het is precies hetzelfde proces als bij een kerstboom. Je begint met de basis en vanuit daar bouw je hem op. En terwijl je bezig bent pas je hem steeds meer naar je wens aan. Dit kan helemaal op jouw manier.

Wil jij ook een website?

Twijfel niet langer…………

Neem contact op om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen betreft jouw website.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?