Je hoeft je niet te schamen, ik vertel hoe je trots kan zijn op jouw WordPress website.

Je kent het misschien nog wel van toen je kinderen klein waren. Je ben bezig en krijgt vele knuffels met snotneuzen die ze aan jouw shirt afvegen. Je had nette kleren aangetrokken, schoon uit de kast. Want je wilt er netjes uitzien en kijkt altijd even in de spiegel voor je de deur uit gaat. Tot je dat ineens vergeten bent, door de haast die je had,  te checken en dan zit je bij de tandarts op de stoel met een smerig shirt. Bah, wat baal je! Het liefst wil je onder de stoel kruipen.  Je wilt je verstoppen. Omdat je gewoon zo niet voor de dag wilt komen. Helaas kan je er nu niks meer aan doen. Het kwaad is al geschied. Dit had ik afgelopen week. Ik baalde enorm. Na de tandarts had ik nog een afspraak maar eerst even snel naar huis me omkleden want zo wil ik me echt niet vertonen.

Schaam jij je of ben je trots op jouw website?

Dit is hetzelfde wanneer je naar je huidige website kijkt. Je durft hem niet te laten zien, je schaamt je ervoor. Er staat wel wat op maar je bent er niet trots op. Als je hem al doorgeeft zeg je er altijd een excuus bij. Iets van…”ik moet de website nog aanpassen, nog niet alles staat erop’’. En ja die smoes heb ik ook wel eens gebruikt.

Smoesjes of aan de slag?

Je verstoppen achter allerlei smoesjes omdat je je schaamt voor je eigen website, soms is het zo. Maar wil je dit daadwerkelijk zo houden?

Jouw website als prioriteit

Zo als ik me ging omkleden voor de volgende afspraak omdat ik me schaamde voor mijn smerige shirt zo wil jij het liefst ook je website aanpakken zodat je vol trots jouw website aan andere durft te laten zien. Je wilt graag de mooie kant laten zien. En als je dan je potentiële klanten tegenkomt deel jij met een gerust hart jouw website. En ga je zelfs stralen van trots.

Kun jij ook wel hulp gebruiken met je website? In een Webscan-sessie kijk ik gratis hoe je ‘m simpel kunt verbeteren, zonder smoesjes of schaamte. Plan ‘m meteen in.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?