Is het op jouw website ook een chaos?!

Ik had vorige week een website scan met een van mijn klanten. Een prachtige website met mooie kleuren, logo passend bij wat ze deed. Er kwamen wel mensen op haar website maar ze kochten weinig tot niks en nemen ook geen contact op. Als een detective ging ik dus door haar site heen, op zoek naar oorzaken waarom haar bezoekers geen klanten werden.

Er staat veel informatie op je website.

En wat me eigenlijk gelijk opviel… is dat er ontzettend veel tekst en informatie op haar website te vinden was.  Je kon duidelijk zien dat ze een expert was op haar vakgebied en nog veel meer dan dat.

Enige tijd terug had ze haar website laten maken door een student die voor een habbekrats dat even voor haar gefixed had. Die student had inmiddels geen tijd meer en zij had geen idee hoe ze nu zelf haar teksten kon aanpassen. Ze had inmiddels weer een opleiding gevolgd en wilde deze methodiek ook aan haar website toevoegen.

Hoe houd je je website overzichtelijk?

Het was een website waarin enorme uitklapvensters naar voren werden getoverd wanneer je op een pijltje naast het woord in de menubalk klikte. Een website waar je je volgens mij zo kunt verdwalen.

Iedereen bedienen, niet een duidelijk aanbod en veel te veel tekst. Een hele verzameling van methodieken op de site.

Zullen we samen naar jouw website kijken?

Heb jij ook een website waarbij allerlei uitklapschermen naar beneden komen wanneer je erop klikt? En wil je weten hoe je je site overzichtelijker krijgt?

In een gratis website scan kijk ik gratis hoe je ‘m simpel kunt verbeteren, zonder smoesjes of schaamte. Plan ‘m meteen in.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?