Hoe ik websites bouw en waarom DIVI?

Alle website die ik maak zijn gebouwd in WordPress waarvan de meeste met het bekende DIVI thema.  Deze combinatie is uitermate geschikt voor jou als inspirerende ondernemer.  Het wordt voortdurend ontwikkeld, verbeterd en versterkt. Wat dit echt geweldig maakt is de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen, vrij snel vergeleken met andere website-ontwikkeling. Wordpress stelt jou, als beheerder van de website, in staat om wijzigingen aan te brengen in de inhoud, zelf blogberichten toe te voegen en meer.

Ik zeg wel dat ik websites bouw maar doe veel meer dan dat. Ik coach en begeleid je in het schrijven van de inhoud van je website. Ik stel veel vragen waardoor jij steeds heldere inzichten krijgt. En stap voor stap jouw eigen bedrijf middels je website neerzet. Je ideale klant weet je te vinden. Middels coachsessies hebben we regelmatig contact en kan jij ook al je vragen stellen. Op de pagina van mijn webcoachtraject lees je meer.

Voor ik verder schrijf lijkt het me eerst handig dat ik jou eerst uitleg wat DIVI is en waarvoor je het gebruikt.

 

Wat is DIVI thema?

Divi is de naam voor het thema die je op je WordPress-site installeert. Het is een website-builder, een stukje software, waarmee je eenvoudig zelf je website kunt ontwerpen. Een eigen unieke indeling kunt maken zonder dat dit je al teveel moeite kost.

DIVI is ontzettend populair en uniek. Het stelt jou in staat om zelf je website aan te passen via verschillende onderdelen. Met dit thema heb je de volledige controle over alles en dit betekent dat jij je website helemaal naar eigen smaak kunt inrichten of dit natuurlijk kunt laten doen.

Inmiddels is het Divi thema voorzien van de nieuwste updates en dit maakt dat hij sneller is dan ooit tevoren. En dit zorgt ervoor dat je geen tijd meer verliest aan wachten tot de builder het heeft opgeslagen. Dit was eerder nog wel eens een nadeel van dit thema.

Voordelen zijn…

  • Het divi thema bevat veel opties voor pagina indelingen.
  • Werkt intuïtief.
  • Eenvoud, duidelijk en overzichtelijk en makkelijk in gebruik.
  • Hij is responsive, dat wil zeggen dat hij de instellingen automatisch aanpast aan de mobiele weergave van je apparaten.
  • Je ziet snel resultaat.
  • Je kan aan de “voorkant” van je website bouwen. Dit betekent dat je gelijk in hetzelfde venster kan aanpassen van wat je ziet.

Werk met mij…

Wanneer je met mij werkt ontvang je van mij instructievideo’s waarin ik je ook nog eens stap voor stap meeneem door dit thema zodat je je echt helemaal zelf kunt redden betreft de aanpassingen van je website. En het voordeel van de video’s is, is dat je het op ieder gewenst moment even kan pauzeren.

Wil jij ook een website?

Twijfel niet langer…………

Neem contact op om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen betreft jouw website.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?