Een website met één Michelin ster

Je zult mij niet snel vinden in een heel luxieus sterren restaurant. Als ik een keer uit eten ga, vind ik het heel fijn wanneer je in ongedwongen sfeer gezellig met elkaar kunt kletsen, er bediening is die je ook als mens ziet terwijl ze je af en toe komt voorzien van een drankje zodra de glazen leeg zijn, je het eten brengt wat je besteld hebt en waarbij er een sfeervol muziekje op de achtergrond aan staat wat het ook nog eens heel huiselijk maakt.

Als het om je website gaat, wil je ook kwaliteit

En dat huiselijke-gevoel dat streef ik ook na met mijn klanten. Want natuurlijk is mijn technische- kennis super belangrijk. Al is dat niet het enige, je wilt als ondernemer ook gezien en gehoord worden in je bedrijf. Net als dat ik dat ook verlang als ik het in het restaurant zit. Dus vraagt het van mij als websitecoach ook enige vaardigheid om jou datzelfde gevoel te geven als in het restaurant.

Jouw website moet kloppend voelen

Eigenlijk ben ik mijn eigen ideale restaurant maar dan in websitecoach-vorm. Ik zorg ervoor dat jij je als intuïtieve ondernemer gezien het gehoord voelt in jouw wensen voor een nieuwe website zodat we er samen voor kunnen zorgen dat er voor jou een website komt die kloppend voor jou is.

Denk je, dat is mijn restaurant? Laten we dan bellen, kijken of er nog een tafeltje voor jou is.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?