“Dress to impress”  maar dan met je website!

Dit weekend heb ik een feestje. En vandaag sta ik dan voor mijn kleding kast. Wat zal ik aantrekken? Vele kledingstukken liggen inmiddels verspreid over mijn bed. Ik kan er soms erg lang over doen om iets te kiezen waar ik helemaal blij van word. Ik weet dat de eerste indruk begint met het uiterlijk. Je wilt laten zien wie jij bent. Niet alleen de kleding maar vooral of iemand en in dit geval ik, aandacht heb besteed aan mijn uiterlijk. Goed verzorgde nagels, make up en een leuke jurk. De eerste indruk is belangrijk, die onthouden mensen van je. Ik ben nu dus opzoek naar de “Dress to impress”.

Shinen met je met je homepagina

De homepagina van je website is bedoeld om een eerste indruk te maken met jouw toekomstige klanten. Hierin zijn de kleuren, afbeeldingen en de teksten belangrijk voor die eerste indruk. Heb je er zorg en aandacht aan besteed. Net zoveel als dat je zou doen aan je uiterlijk wanneer jij naar een feestje gaat?

Jouw homepagina die voor jou klanten maakt, hoe fantastisch zou dat zijn?

Door je homepagina dusdanig in te richten, trekt het jouw klanten als vanzelf aan. Afbeeldingen, teksten en kleuren zijn belangrijk maar het volgende is misschien wel het meest belangrijke: “Laat zien wie je bent”. Waarvoor moeten bij jou zijn? Maak het persoonlijk. Mensen willen zich graag verbinden met jou als persoon. Ze komen voor jou, wat jij ze te bieden hebt.

Kun jij ook wel hulp gebruiken met je website? In een GRATIS WEBSITE SCAN kijk ik hoe je ‘m simpel kunt verbeteren, zodat jij ook indruk kan maken met jouw website. Plan ‘m meteen in.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?