Doelen stellen, word jij hier ook zo moe van?

Doelen stellen…..
Het lijkt wel of je ermee om de oren wordt geslingerd. Mijn mailbox ontploft bijna met al die goede voornemens voor 2021. En dat is ook nodig. Tenminste zo denk ik er over. Het zet mij altijd weer even op scherp. Belangrijk om jezelf zowel op persoonlijk als zakelijk vlak een aantal doelen te stellen. Elke keer een stapje verder. Je hoeft in mijn ogen geen grote stappen te zetten, iedere stap helpt. En bovendien wanneer je te grote doelen gaat stellen moet je je gelijk afvragen of het realistisch en haalbaar is. Soms stel je een doel te groot en dan begin je er niet eens aan. Enne…ik spreek uit ervaring😉

Persoonlijke doelen

Welke dingen wil jij persoonlijk halen dit jaar? Als je naar 31-12-2021 gaat met je gedachten, wat heb je dan bereikt. Wil je meer complimenten uitdelen, anders eten, meer bewegen, vrijwilligerswerk doen….noem maar op.

Zakelijke doelen

Aan het begin van het jaar is het belangrijk om koers te bepalen, welke kant wil je op. Waar wil je met je bedrijf naar toe groeien. Welke mooie plannen heb jij?

Jouw website

Doelen stellen kun je ook met betrekking tot je website.

  • Wat wil ik met mijn website bereiken?
  • Waar wil ik naar toe groeien?
  • Hoe wil ik mijn website gaan gebruiken het aankomende jaar?
  • Wat is er nog meer mogelijk met mijn website voor mijn bedrijf?

 
Ik ben heel benieuwd wat jouw plannen zijn met je website. Laat je het me weten?

Wil jij ook een website?

Twijfel niet langer…………

Neem contact op om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen betreft jouw website.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?