De magie van dankbaarheid

Een dankbaar gevoel komt omhoog. Ik voel het.

Het einde van het jaar. Voor mij altijd een magisch moment….een tijd om terug te blikken naar de tijd die geweest is. Je plant een zaadje en na verloop van tijd kun je oogsten. Tenminste dat is de bedoeling. In dit blog neem ik je mee naar dankbaarheid. Dankbaar voor de ervaring die ik op mocht doen, dat elke dag mij weer een nieuwe dag is gegeven.

Inspiratie tot dankbaarheid

Hieronder deel ik een video met je. Een van mijn favorieten. Deze video inspireert mij weer om de dankbaarheid te zoeken in iedere dag. En ik deel hem met jou omdat ik jou ook gun om het gevoel van dankbaarheid te kunnen ervaren. Iedere dag weer opnieuw.

Mijn verhaal

Ik omarm hetgeen dat geweest is. Ik blik terug. Ik heb wijze lessen geleerd. Ik heb de mooie dingen meegenomen. Ik heb een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het afgelopen jaar. Bewuste keuzes heb ik gemaakt, niet altijd voor iedereen even goed. Maar wel goed voor mij en mijn kinderen. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

Steeds meer kan ik genieten van het moederschap. Zie ik de kleine pareltjes die mijn kinderen mij geven. Geven door hun gedrag, hun geschenken, kadootjes, hun lach en traan. Wat worden ze groot en wat zijn ze mooi. Ik hou van ze. En dat kun je vooraf niet bedenken. Dit weet je pas als ze er zijn. Ze leren mij elke dag weer, te houden van mezelf en de kleine dingen die het leven je brengt.

Ook ben ik dankbaar voor de groei en beweging in mijn bedrijf. Het heeft even geduurd voordat ik wist welke kant ik op wilde gaan. Inmiddels weet ik dit en hiermee kan ik de koers uitzetten. Het gaat stap voor stap.

Ook dankbaar voor de kennis die ik heb opgedaan, de kennis die mij helpt om mijn klanten, jou dus, beter te kunnen helpen. Om mijn eigen missie in de wereld te zetten.

En jij?

Hoe kun jij dankbaar zijn? Waar ben jij dankbaar voor? En hoe kun je dankbaarheid inzetten als je denkt aan je eigen website. En wanneer je nog geen website hebt…..wat heb je al kunnen doen voor je bedrijf, wat staat er al, zonder dat je een website hebt. 

De dankbaarheid voor je website als een stukje evaluatie. De terugblik op het afgelopen jaar.

Wat heeft de website voor me gedaan het afgelopen jaar? Wat werkte? Wat kon anders? Wat kan ik nog verbeteren aan mijn website? En hoe ga ik dit aanpakken? Red je het zelf of kun je mijn hulp hierbij goed gebruiken?

 

 

Wil jij ook een website?

Twijfel niet langer…………

Neem contact op om samen te kijken wat ik voor jou kan betekenen betreft jouw website.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?