Nieuwe kleding en een nieuwe website die bij jou past!

Ik neem je even mee naar mijn kindertijd. Ik woonde thuis en er werd op alle fronten voor mij gezorgd. Mijn moeder regelde alles voor me. Ze regelde o.a. het eten, schone was, ze bracht me naar de sport en ze koos de kleren die ik aantrok.

In de weerstand

En toen kwam dat ene moment van weerstand. Inmiddels was ik al wat ouder geworden en mijn moeder bepaalde nog steeds welke kleding ik aantrok. Zij koos voor blouses en jasjes met van die opstaande kraagjes en in allerlei kleuren. Eigenlijk moest overal een jasje over. En zo wijd mogelijk. Maar het voelde niet meer passend. Ik voelde me er niet lekker bij.

Jouw website past niet langer bij jou

Net zo als jouw website ook niet meer passend voelt bij de persoon die je op dit moment bent. Die site die je hebt laten maken voor weinig of die je zelf gemaakt hebt, als je er nu naar kijkt, voelt het als die keurige blouses en jasjes met opstaande kraag die mijn moeder voor mij kocht.

Jij wilt een professionele website

Je ziet je eigen professionaliteit er niet in terug. Je twijfelt over de kleuren. Je website is echt verouderd. Hij laat niet zien wie of wat je nu bent. En je bent eigenlijk bang dat je er eerder klanten door verliest dan dat je ze aantrekt. Zoals ik stiekem bang was dat ik er mijn vrienden mee zou verliezen op het moment dat ik die blouses en jasjes aandeed die mijn moeder voor mij uitzocht.

Ik wilde het anders, ik wilde mijn eigen kleding uitzoeken. Kleding die meer bij mij als persoon paste. Minder heftige kleuren, minder wijd en absoluut geen kraagjes of knoopjes! En ik vond het lastig om te zeggen want mijn moeder bedoelde het zo goed en ik wilde haar absoluut niet tegen de haren instrijken. Maar het jonge kind veranderde in een jonge (puber) dame en daar hoorde nu eenmaal andere kleding bij. Herkenbaar?

En die weerstand die ik toen ervaarde en jij wellicht ook heb jij nu ook als je naar je eigen website kijkt. Je hebt hem eens zelf gemaakt of door een bekende voor een klein bedrag in elkaar laten zetten. Maar hij past niet meer. Jij bent veranderd en wilt het nu ook anders. De kleur van je website, de foto’s , de indeling en ook  de inhoud van je website mag anders. En tegelijkertijd heb je geen idee waar je moet beginnen, toch?

Jij wilt niet afhankelijk zijn van een websitebouwer.

Voor iedere kleine aanpassing moet je weer iemand vragen en dat kost je bakken vol geld. En wat je destijds zelf hebt gemaakt kosten jou heel veel tijd en je hebt geen idee meer hoe je dit gedaan hebt. Het is veel handiger als je dit zelf zou kunnen. Maar jij wilt ook een website met een professionele uitstraling.

Eenvoudig aan de slag met jouw website kan al in één week.

Laat ik je nu eens vertellen dat dat ook eenvoudig kan. Jij kan al in 1 week website-gewijs puber-af zijn. En staat er een website die past bij je volwassen uitstraling. En ik kan je vertellen… het heeft mij langer gekost om me los te maken van de kleding die mijn moeder voor mij koos. Ik vond uiteindelijk mijn stijl als jong volwassene en ik ben er nog veel beter in om voor jouw volwassen website jouw eigen stijl te helpen creëren.

Doen?

Maak nu vrijblijvend een afspraak via onderstaande knop.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?