Kleedjesmarkt op je website

Om half 10 waren de grootste dingen al uitverkocht. Afgelopen week zat ik tijdens Koningsdag met mijn dochters op de kleedjesmarkt. Om op zo’n markt te gaan staan moesten we wel de nodige voorbereidingen treffen.

We zochten onze mooiste spullen bij elkaar

We hadden op zolder allemaal spullen bij elkaar gezocht en ook zijn we op het laatst nog even door het huidige speelgoed heen gegaan om te kijken of er nog ongebruikte pronkstukken tussen zitten om te verkopen. Want om zo’n kleedje in te richten heb je wel ‘mooie’ spullen om te verkopen nodig.

Zo mooi mogelijk uitgestald

We hadden alle spullen netjes uitgestald om zoveel mogelijk kopers te trekken. Dat was ons dus gelukt! Maar om half 10 waren er dus grote gaten geslagen en zag het kleedje er niet meer zo aantrekkelijk uit. Een beetje een rommeltje en toen gingen mijn dochters aan de slag en er probeerden er weer wat leuks van te maken, en ik dacht…, het is net een website.

Het lijkt jouw website wel, met gaten verkoopt het niet

Dit is precies wat mijn klanten moeten doen en wat ze vaak veel te lang uitstellen. Ze blijven zitten met een website die niet meer goed is ingericht, een kleedje met gaten. En dat verkoopt niet! Dat was echt merkbaar!

Opnieuw ingericht verkoopt het wel

Vanaf ongeveer kwart voor 10…, toen alles weer gerangschikt was, de gaten weer opgevuld en mijn kinderen er weer een prachtig geheel van gemaakt hadden, ze hebben een talent van hun moeder, stopten er weer meer mensen en werden de overige spullen ook weer verkocht. Het was een leuke ochtend met een flink gevulde spaarpot als resultaat.

Jouw website kunnen we samen inrichten

Ik ga nog even door met de kleedjesmarkt, maar dan voor jou! Jouw website, ik weet het zeker, vertoont ook gaten. En in mijn webcoachtraject help ik jou alles weer opnieuw te rangschikken en we kunnen er zelfs nieuwe pronkstukken voor je inzetten en dan zal je zien dat het voor jouw klant ook in één oogopslag duidelijk is wat jij voor hen kan betekenen en zorgt jouw website ook weer voor een goed gevulde spaarpot voor jou.

 

Klaar om jouw website opnieuw in te richten? 

Plan hier je gratis sessie en dan starten we samen.

Chat openen
Kan ik je helpen?
Hoi,
Waarmee kan ik je helpen?